Kaart

Omdat wij er heel bewust voor kiezen om met een selectie van kraakverse seizoensproducten te werken, bieden wij een kleine kaart die regelmatig wijzigt.

3 gangen 43 euro (+suppl.)

Voorgerechten

Asperges op z’n vlaams  
gebakken nobashi garnaal, krokante oesterzwam, slaatje van jonge spinazie  
Fijn gesneden rundsfilet, avocado, crispy salad

Hoofdgerechten

Geflambeerde pepersteak, witloofsla en verse frietjes  
Gebakken rogvleugel, crème van aubergine, mix van tomaten met granaatappel en oregano  
kalfsfilet, jonge erwtjes, tuinbonen, lamsoren en crème van aardappel

Nagerechten

lauw appeltaartje met frangipane en vers gedraaid vanille ijs  
rabarber, yoghurtsorbet, meringue  
Assortiment kazen van ‘Inge Schoonvliet’ (suppl. 4,00,-)

Bij elk gerecht bieden wij een aangepast glaasje wijn of bier zorgvuldig uitgekozen door onze sommelier, Steve Bette. (Niet inbegrepen in de prijs)

CCF_8798_small